SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Hotel Daisy Superior

Hotel Daisy Superior

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Krakow 26A Morelowa Street Poljska
Web stranica: http://jrp.pl/hotel
Telefon: 0048 12378 9302; 0048 12425 2797
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHotel Daisy Superior pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 661kn Hotel Daisy Superior Krakov Poljska  661 kn
Hotel Daisy Superior, Krakov, Poljska - 661 kn

2x noćenje s doručkom u dvokrevetnoj Superior sobi za 2 osobe, Neograničeno korištenje bazena, 1-satno korištenje saune, Zimi: besplatan ulaz na klizalište (Tagovi: Krakov, Poljska, Wifi, Bazen, Doručak, Parking, Sauna, Fitnes, City break, Putovanja, Doručak, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x