SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL CRIKVENICA

HOTEL CRIKVENICA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Crikvenica Crikvenica, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://www.hotel-crikvenica.com/
Telefon: +385 95 205 8903
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL CRIKVENICA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1255kn Hotel Crikvenica  Paket u listopadu Crikvenica Hrvatska  1255 kn
Hotel Crikvenica - Paket u listopadu, Crikvenica, Hrvatska - 1255 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi s pogledom na grad za 2 osobe, 2x polupansion za 2 osobe, 1x wellness voucher u vrijednosti 5 €/osoba, Piće dobrodošlice (Tagovi: Crikvenica, Hrvatska, Wifi, Rana prijava, Piće dobrodošlice, Kasna odjava, Putovanja, Polupansion, Sea, More, Pets friendly, Obitelj)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x