SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL BROTNJO

HOTEL BROTNJO

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Čitluk Čitluk, Međugorje, Bosna i Hercegovina Međugorje
Web stranica: http://hotelbrotnjo.com/
Telefon: +387 36 640 036, +387 36 640 037
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL BROTNJO pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 280.00kn Hotel Brotnjo  Wellness paket Citluk Medjugorje Bosna i Hercegovina  280 kn
Hotel Brotnjo - Wellness paket, Čitluk, Međugorje, Bosna i Hercegovina - 280 kn

1x noćenje u Classic sobi za 2 osobe (1 dijete do 12 godina besplatno), 1x doručak za 2 osobe, Korištenje bazena i fitnessa, Boravišna pristojba

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x