SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL BELLA VISTA

HOTEL BELLA VISTA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Drvenik Drvenik, Makarska rivijera, Hrvatska Makarska rivijera
Web stranica: http://www.hotelbellavista.hr
Telefon: +385 21 628 171
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL BELLA VISTA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2085.00kn Hotel Bella Vista  Wellness odmor u Dalmaciji Drvenik Makarska rivijera Dalmacija Hrvatska  2085 kn
Hotel Bella Vista - Wellness odmor u Dalmaciji, Drvenik, Makarska rivijera, Dalmacija, Hrvatska - 2085 kn

3x noćenje s polupansionom za 2 osobe (djeca do 6,99 godina besplatno), Neograničeno korištenje Wellness comfort zone (whirlpool, ležaljke za opuštanje, finska sauna i fitness), Besplatan Wi-Fi, Besplatan parking

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x