SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL APOKSIOMEN

HOTEL APOKSIOMEN

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Mali Lošinj Mali Lošinj, Hrvatska Hrvatska
Web stranica:
Telefon: +385 51 520 820
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL APOKSIOMEN pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €238.00 (1793.21kn) Hotel Apoksiomen  Kasno ljeto na Malom Losinju Mali Losinj Hrvatska  238 €
Hotel Apoksiomen - Kasno ljeto na Malom Lošinju, Mali Lošinj, Hrvatska - 238 €

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, Polupansion (buffet doručak i večera u 3 slijeda na terasi s pogledom na more), Besplatan Wi-Fi, Ponuda se može iskoristiti od 3. 9. 2023. do 30. 9. 2023.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x