SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HERITAGE PALACE VAROS

HERITAGE PALACE VAROŠ

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Split Split, Dalmacija, Hrvatska Dalmacija
Web stranica:
Telefon: +385 99 27 45 071
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHERITAGE PALACE VAROŠ pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 605.00kn Heritage Palace Varos  Odmor u Splitu Split Dalmacija Hrvatska  605 kn
Heritage Palace Varoš - Odmor u Splitu, Split, Dalmacija, Hrvatska - 605 kn

1x noćenje s doručkom za 2 osobe, Piće dobrodoščice - bocu pjenušca, 10% popust u odabranim restoranima u Splitu, 10% popust na masaže i tretmane za uljepšavanje

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x