SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

GRAND HOTEL PRIMUS

GRAND HOTEL PRIMUS

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Ptuj Ptuj, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/nastanitve/terme-ptuj/grand-hotel-primus/
Telefon: 02 749 45 00
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonGRAND HOTEL PRIMUS pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2243.00kn Grand Hotel Primus Ptuj Slovenija  2243 kn
Grand Hotel Primus, Ptuj, Slovenija - 2243 kn

3x noćenje s polupansionom za 2 osobe, 2x dnevno ulaz u bazene i saune Termalnog parka, Neograničeno kupanje u hotelskim bazenima Vespasianus (na dan dolaska od 11 sati i cjelodnevno kupanje na dan odlaska), Animacijski program

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x