SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

GRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA

GRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Opatija Opatija, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: https://www.amadriapark.com/en/hotels/our-hotels-in-opatija/
Telefon: +385 51 278 007
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonGRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 736kn Amadria Park Grand Hotel 4 opatijska cvijeta  Opatija Hrvatska  736 kn
Amadria Park Grand Hotel 4 opatijska cvijeta , Opatija, Hrvatska - 736 kn

1x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe, 1x bogati buffet doručak za 2 osobe, 1x bogata buffet večeru za 2 osobe, Neograničeno korištenje hotelskog bazena (Tagovi: Opatija, Hrvatska, Wifi, Bazen, Putovanja, Polupansion, More, Sea, Ekskluzivni partneri)


Sada samo 112kn Samo vas Wellness dan u Opatiji Opatija Hrvatska  112 kn
Samo vaš Wellness dan u Opatiji, Opatija, Hrvatska - 112 kn

1x spa dan za 1 osobu, 4-sata korištenja bazena, jacuzzija, podvodne masaže, finskih sauna sa kromo i kristalo terapijom, turske kupelji sa kneipp terapijom, ledene fontane i fitnes centra, Konzumacija biljnih čajeva i voća, Ponuda se može iskoristiti do 28. 12. 2019 (Tagovi: Opatija, Hrvatska, Usluge, Jacuzzi, Bazen, Sauna, Masaža, Fitnes, Istra, Putovanja, Ekskluzivni partneri, Terme, Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x