SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

GOSTILNA IN PRENOCISCE SMOGAVC

GOSTILNA IN PRENOČIŠČE SMOGAVC

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Gorenje pri Zrečah Gorenje pri Zrečah, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.smogavc.com/
Telefon: +386 3 757 35 50
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonGOSTILNA IN PRENOČIŠČE SMOGAVC pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1495.00kn Gostisce Smogavc  Aktivni odmor Gorenje pri Zrecah Slovenija  1495 kn
Gostišče Smogavc - Aktivni odmor, Gorenje pri Zrečah, Slovenija - 1495 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 2x polupansion za 2 osobe, 1x najam električnih bicikala u trajanju od 3 sata za 2 osobe, Ponuda se može iskoristiti do 30. 9. 2020

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x