SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Goran Bertosa

Goran Bertoša

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Karojba Kramari 21 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 098 429 287
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonGoran Bertoša pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 664.00kn MOTOVUN  priustite si odmor iz snova uz 2 nocenja za 2  4 osobe  gratis paket za 2 djece do 7 godina u Villi Luna 3 od 664 kn
MOTOVUN - priuštite si odmor iz snova uz 2 noćenja za 2 - 4 osobe + gratis paket za 2 djece do 7 godina u Villi Luna 3* od 664 kn!

Odaberite korištenje preko tjedna ili vikendom i uživajte na ovom čarobnom mjestu, korištenje 1.10. - 1.5.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x