SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Golte d o o

Golte d.o.o.

Ocjena korisnika:4.64 od 5
Ukupno glasova:34
Adresa:Mozirje Radegunda 58 Slovenija
Web stranica: http://www.golte.si/site/
Telefon: 00 386 3 839 1100
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonGolte d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1530kn  HOTEL GOLTE 4  3 nocenja s polupansionom za dvoje i uzivanje u jacuzziju saunama ambijentalnim tusevima i ledenom gejziru za 1 530 kn
[HOTEL GOLTE 4*] 3 noćenja s polupansionom za dvoje i uživanje u jacuzziju, saunama, ambijentalnim tuševima i ledenom gejziru za 1.530 kn!

Iskoriste jedinstvenu priliku, pobjegnite u prirodu i uživajte u sportskim aktivnostima, korištenje do 3.11. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x