SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

GALERIA VALERIA

GALERIA VALERIA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Split Split, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: https://www.maestral-accommodation.com/luxury-accommodation-split-croatia/galerija-valerija
Telefon: +385 992 745 071
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonGALERIA VALERIA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 520.00kn Galeria Valeria  Odmor u Splitu Split Dalmacija Hrvatska  520 kn
Galeria Valeria - Odmor u Splitu, Split, Dalmacija, Hrvatska - 520 kn

1x noćenje s doručkom za 2 osobe, Boca pjenušca prilikom dolaska, 10% popust na masaže i tretmane za uljepšavanje, 10% popust u odabranim restoranima u Splitu

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x