SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Emica Baricevic Primorska kuca Milka

Emica Baričević (Primorska kuća Milka***)

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Novi Vinodolski Bogoslava Mažuranića 17 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 051 795 301, 091 9438 603
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonEmica Baričević (Primorska kuća Milka***) pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 399.00kn NOVI VINODOLSKI Izaberite svoj termin tijekom cijele sezone uz 2 ili 5 nocenja za 3 osobe u Primorskoj kuci Milka 3 vec od 399 kn
NOVI VINODOLSKI- Izaberite svoj termin tijekom cijele sezone uz 2 ili 5 noćenja za 3 osobe u Primorskoj kući Milka 3* već od 399 kn!

+ piće dobrodošlice, kristalno čisto more i prekrasne plaže garancija su opuštajućeg odmora, iskoristivo 15.5. - 30.9.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x