SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DBS COMPANY d o o

DBS COMPANY d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zreče Slomškova ulica 4 Slovenija
Web stranica: https://www.hotel-reaktiv.si/en/
Telefon: +386 70 666 611
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDBS COMPANY d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1049kn  TERME ZRECE 2 nocenja s polupansionom za dvoje u hotelu 3 uz kupanje u termama  uzivajte u zagrljaju zelenih suma Rogle i Pohorja za 1 049 kn
[TERME ZREČE] 2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu 3* uz kupanje u termama - uživajte u zagrljaju zelenih šuma Rogle i Pohorja za 1.049 kn!

+ korištenje wellnessa i električnih bicikala, dijete do 9,99 godina gratis smještaj, korištenje do 30.11. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x