SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Davor Relja

Davor Relja

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Split Radunica 91 Hrvatska
Web stranica: http://apartmanidube.freshcreator.com/
Telefon: 091 529 6498
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDavor Relja pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 499kn  SPLIT Iskoristite super priliku za opusteni odmor  2 nocenja za dvije osobe u apartmanu 3 u centru uz predivan pogled na Marjan za 499 kn
[SPLIT] Iskoristite super priliku za opušteni odmor - 2 noćenja za dvije osobe u apartmanu 3* u centru uz predivan pogled na Marjan za 499 kn!

Smještaj u blizini Rive i Dioklecijanove palače, dijete do 15 godina gratis smještaj, korištenje do 1.11.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x