SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

D7 OBRT ZA TURIZAM I TRGOVINU

D7, OBRT ZA TURIZAM I TRGOVINU

Ocjena korisnika:4.8 od 5
Ukupno glasova:2
Adresa:Motovun Borgo 4 Hrvatska
Web stranica: http://www.villaborgo.com/
Telefon: 098 434 797, 052 681 708
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonD7, OBRT ZA TURIZAM I TRGOVINU pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 749kn  MOTOVUN 2 nocenja s doruckom za dvije osobe u sobama Ville Borgo  ili Baka Ljubica   upoznajte atraktivni istarski biser za 749 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x