SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

CRVENA LUKA d d

CRVENA LUKA d.d.

Ocjena korisnika:3 od 5
Ukupno glasova:3
Adresa:Biograd Na Moru Crvena luka 1 Hrvatska
Web stranica: https://www.crvena-luka.hr/hr/
Telefon: 023 265 789
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonCRVENA LUKA d.d. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 647kn CRVENA LUKA HOTEL  RESORT 4  kraljevski wellness odmor za dvoje 1 nocenje s polupansionom uz koristenje bazena saune i fitnessa za 647 kn
CRVENA LUKA HOTEL & RESORT 4* - kraljevski wellness odmor za dvoje! 1 noćenje s polupansionom uz korištenje bazena, saune i fitnessa za 647 kn!

+ najam bicikala za istraživanje prekrasnog Biograda, dijete do 6,99 godina gratis smještaj, do 26.10.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x