SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Centar zdravlja i ljepote Dita

Centar zdravlja i ljepote Dita

Ocjena korisnika:4.66 od 5
Ukupno glasova:19
Adresa:Zagreb Tuškanova 29 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 099 641 9539
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonCentar zdravlja i ljepote Dita pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 179kn ANTIAGE HLADNIM LASEROM photonLife tretman lica  potaknite cirkulaciju i proizvodnju kolagena te podignite i zategnite kozu lica za 179 kn
Ocjena:
Sada samo 599kn Plasma pen  podizanje ocnih kapaka inovativnim tretmanom koji zamjenuje kirursku metodu Odlicni rezultati bez reza i oziljaka za 599 kn
Plasma pen - podizanje očnih kapaka inovativnim tretmanom koji zamjenuje kiruršku metodu! Odlični rezultati bez reza i ožiljaka za 599 kn!

Riješite problem opuštenih kapaka, uklonite znakove starenja i riješite se viška kože + uključena kontrola iza zahvata

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x