SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

CENTAR DENTALNE MEDICINE dr BUSIC j d o o

CENTAR DENTALNE MEDICINE dr. BUŠIĆ j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.56 od 5
Ukupno glasova:11
Adresa:Zagreb Donje Vrapče 53A Hrvatska
Web stranica: http://dentalcentar.hr/
Telefon: 01 3790 872
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonCENTAR DENTALNE MEDICINE dr. BUŠIĆ j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 549kn Parodontoza je glavni uzrok ispadanja zubi Sprijecite njeno sirenje uz lasersko ciscenje zubi u Centru dentalne medicine dr Busic za 549 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x