SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BOUTIQUE HOTEL VILA AINA

BOUTIQUE HOTEL VILA AINA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Laško Laško, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.vila-aina.com/index.php
Telefon: +386 41 315 121
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBOUTIQUE HOTEL VILA AINA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 862kn Vila Aina  Romanticno VIP spa opustanje Lasko Slovenija  862 kn
Vila Aina - Romantično VIP spa opuštanje, Laško, Slovenija - 862 kn

1x noćenje u Nadstandardnoj sobi s vodenim krevetom ili Suiti za 2 osobe, 1x buffet doručak i večera u izabranom restoranu za 2 osobe, Pjenušavo vino, voće, vodu, sokove, voćni i wellness čaj u VIP spa 2, Korištenje VIP spa 2 s jacuzzijem i saunom u trajanju od 2 sata (Tagovi: Laško, Slovenija, Wifi, 1. svibanj, Piće dobrodošlice, Parking, Putovanja, Polupansion, Wellness, Romantika u dvoje, Terme, Obitelj)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x