SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BARBA BRUNO d o o

BARBA BRUNO d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Starigrad Paklenica Starigrad Paklenica bb Hrvatska
Web stranica: http://www.hotelbarba.com/
Telefon: 023 661 337, 098 213 831
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBARBA BRUNO d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 864.00kn STARIGRAD PAKLENICA  odmor za dusu i tijelo uz 2 5 ili 7 nocenja s polupansionom za 1 ili 2 osobe u Hotelu Barba od 864 kn
STARIGRAD PAKLENICA - odmor za dušu i tijelo uz 2,5 ili 7 noćenja s polupansionom za 1 ili 2 osobe u Hotelu Barba od 864 kn!

Posjetite obližnje Nacionalne parkove, dijete do 2 godine gratis paket, korištenje 12.7. - 16.8.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x