SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Apartmani Star Biograd na moru

Apartmani Star Biograd na moru

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Biograd Na Moru Ljudevita Gaja 17 Hrvatska
Web stranica: https://bit.ly/2GecMpW
Telefon: 095 822 4104, +387 61 76 2316
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonApartmani Star Biograd na moru pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 510.00kn Biograd na Moru  odmorite se od ljetnih guzvi i vrucina u gradu bogate kulturne i gastronomske ponude od 510 kn
Sada samo 856.00kn Biograd na Moru u spici sezone  uzivajte u prekrasnim pjescanim plazama na popularnoj destinaciji na Jadranu od 856 knOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x