SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Apartmani i sobe Rea

Apartmani i sobe Rea

Ocjena korisnika:4.91 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Sv. Martin na Muri Brezovec 46 Hrvatska
Web stranica: http://apartmani-rea.com/
Telefon: 098 317 192
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonApartmani i sobe Rea pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 480kn  SV MARTIN NA MURI 3 dana pravog hedonizma za dvoje u apartmanima i sobama Rea  uz neograniceno kupanje u Termama Sv Martin od 480 kn
[SV. MARTIN NA MURI] 3 dana pravog hedonizma za dvoje u apartmanima i sobama Rea*** uz neograničeno kupanje u Termama Sv. Martin od 480 kn!

Isprobajte ljekovitu termomineralnu vodu, jednu od najzdravijih u Europi - iskoristivo do 1.6. (Tagovi: Top 10)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust