SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

APARTHOTEL CENTAR SARAJEVO

APARTHOTEL CENTAR SARAJEVO

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Sarajevo Sarajevo, Bosna i Hercegovina Bosna i Hercegovina
Web stranica:
Telefon: +387 33 257 400
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAPARTHOTEL CENTAR SARAJEVO pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 472kn Aparthotel Centar Sarajevo Sarajevo Bosna i Hercegovina  472 kn
Aparthotel Centar Sarajevo, Sarajevo, Bosna i Hercegovina - 472 kn

1x noćenje u luksuznom Prestige apartmanu za 2 osobe, 1x buffet doručak za 2 osobe, Besplatni Wi-Fi, Besplatni parking pod video nadzorom (Tagovi: Sarajevo, Bosna i hercegovina, Wifi, Doručak, Parking, Putovanja, City break, Doručak, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x