SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ANGERONA d o o

ANGERONA d.o.o.

Ocjena korisnika:4.83 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Seget Vranjica Put hrvatskih zrtava 418 Hrvatska
Web stranica: http://www.apartmani-astoria.com/
Telefon: 021 798 260, 021 798 270
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonANGERONA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 599kn  TROGIR CIJELA SEZONA Osiguraj svoje mjesto pod suncem Smjesti se u sobu ili apartman u Aparthotelu Astoria 3 i uzivaj u 2 do 7 nocenja s doruckom
[TROGIR, CIJELA SEZONA] Osiguraj svoje mjesto pod suncem! Smjesti se u sobu ili apartman u Aparthotelu Astoria 3* i uživaj u 2 do 7 noćenja s doručkom!

Savršeno ljetovanje za 2 ili 3 osobe, dijete do 6 godina gratis paket! Korištenje do 31.8. već od 599 kn! (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x