SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

AGRITURISMO SERENA

AGRITURISMO SERENA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Pastrengo Pastrengo, jezero Garda, Italija jezero Garda
Web stranica: http://www.agriturismoserena.com
Telefon: + 39 045 71 70 752
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAGRITURISMO SERENA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 736kn Agriturismo Serena  Odmor u prirodi Pastrengo jezero Garda Italija  736 kn
Agriturismo Serena - Odmor u prirodi, Pastrengo, jezero Garda, Italija - 736 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 2x doručak za 2 osobe, Korištenje bazena, Besplatan Wi-Fi (Tagovi: Pastrengo, jezero garda, Italija, Wifi, Bazen, Doručak, Pets friendly, Parking, Putovanja, Italija, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x