SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ADRIATIC KAMPOVI d o o

ADRIATIC KAMPOVI d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Korčula Korčula, Dalmacija, Hrvatska Dalmacija
Web stranica: http://www.mobile-homes-croatia.com/
Telefon: +385 1 644 67 70
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonADRIATIC KAMPOVI d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 3127.00kn Kamp Port 9  Ljeto na Korculi Korcula Dalmacija Hrvatska  3127 kn
Kamp Port 9 - Ljeto na Korčuli, Korčula, Dalmacija, Hrvatska - 3127 kn

3x noćenje u mobilnoj kućici Lantana za do 6 osoba (4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina), Korištenje vode, plina i elektrike, Korištenje klime, Ručnici i posteljina 

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x