SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

3 D d o o za turizam i turisticka agencija

3 D d.o.o. za turizam i turistička agencija

Ocjena korisnika:4.78 od 5
Ukupno glasova:11
Adresa:Pula Vrtlarska 1 Hrvatska
Web stranica: http://citypula.com/
Telefon: 052 356 992
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefon3 D d.o.o. za turizam i turistička agencija pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €309.00 (2328.16kn) PULA  odmor uz 2 5 ili 7 nocenja s doruckom za 2 uz mogucnost posjeta NP Brijunima Aquarium Puli i potraga za dupinima uz nadoplatu u Pula City Center Accommodation 4
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x