SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Rezultati pretraživanja ponuda za pojam: CAMPSada samo 1099.00kn Funtana Istra  savrsen odmor uz 2 nocenja za do 4 osobe  privatni grijani bazen i jacuzzi u dizajniranim mobilnim kucicama Polidor Camping Parka 4 za 1 099 kn
Sada samo 1499.00kn Snjezne radosti i zimska carolija netaknute prirode 3 dana i 2 nocenja na bazi POLUPANSIONA u Campingu Plitvice 5 u blizini NP Plitvice za 2 ili 4 osobe vec od samo 1499 kn
Snježne radosti i zimska čarolija netaknute prirode! 3 dana i 2 noćenja na bazi POLUPANSIONA u Campingu Plitvice 5* u blizini NP Plitvice za 2 ili 4 osobe, već od samo 1499 kn!

Okružen zelenilom, svježim zrakom, umirujućim zvukovima i mirisima prirode, Camping Plitvice 5* ponudit će Vam mirnu oazu daleko od gradske gužve... Kupon vrijedi do 13.02.2022.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x