SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ponuda dana plesna škola - ponude s kojima najviše štedite!

Sve ponude sa najvećim uštedama na portalu PonudaDana.hr!

Ponuda dana plesna škola

Najveći popust Najskuplje Najjeftinije Najnovije
Sada samo 79kn
Ponuda dana plesna škola
Grupna plesna rekreacija PokreTTango bazirana na pokretima argentinskog tanga  Mjesec dana tecaja 2 puta tjedno po 90 minuta za samo 79 kn
Grupna plesna rekreacija "PokreTTango" bazirana na pokretima argentinskog tanga! Mjesec dana tečaja, 2 puta tjedno po 90 minuta za samo 79 kn!

Inovativni program uz koji ćete brzo i kvalitetno svladati tajne argentinskog tanga bez plesnog partnera


Ocjena:
Sada samo 185kn
Ponuda dana plesna škola
Standardni latinskoamericki i disco plesovi pocetni tecaj u trajanju 16h za 185 kn
Sada samo 179kn
Ponuda dana plesna škola
Ples na svili  povecajte snagu i fleksibilnost spojem plesa i gimnastike uz mjesec dana treninga za pocetnike u centru grada za 179 kn
Ples na svili - povećajte snagu i fleksibilnost spojem plesa i gimnastike uz mjesec dana treninga za početnike u centru grada za 179 kn!

Uz stručne trenerice s 20 godina iskustva za kratko vrijeme izvodit ćete zanimljive zračne akrobacije :)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x