SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ski Centar Ravna Planina - Adrenalinski odmor u novom resortu, Pale, Bosna i Hercegovina - 421 €

Sada samo: €421.00 (3172.02kn) Ponuda je istekla
✔Hotelsko-apartmansko naselje ✔gondola ✔kupanje u jezeru s izvorskom vodom ✔rentanje quadova ✔zip line ✔restoranSki centar Ravna Planina: nalazi se u naselju Gornje Pale, na 20 kilometara od Sarajeva i na dva kilometra od centra Pala. U svojoj ponudi ima 12,5 km ski staza uređenih po najvećim standardima, a glavna staza dužine 1400 m koja zadovoljava sve svjetske standarde, koristi se i za održavanje FIS trka. Skijalište je povezano stazom za nordijsko skijanje i stazom za motorne sanjke, dužinom od 12 km sa mogućnošču rekreativnog alpskog skijanja. U svojoj ponudi Ski centar ima i ski lift kapaciteta 800 skijaša na sat, ski vrtić i bebi lift, a i prvu gondolu - kabinsku žičaru. Skijalište Ravna Planina ima i prošireni restoranski dio, pa tako prošireni restoran Gondola raspolaže s 1000 mjesta s terasama. U sklopu restorana je kamin sala za sve one koji uživaju u toploj atmosferi, ugodnoj glazbi ili zanimljivoj knjizi, u druženju, proslavama i obiteljskom okupljanju. Cijelom dužinom restorana prostire se terasa, idealna za uživanje na sunčanom danu, svježem vazduhu i inspirativnom pogledu na ljepote Ravne Planine.Lux apartman: nalazi se u samom centru Ski centra Ravna Planina i u sklopu Apartmanskog naselja Ravna Planina. Od ove godine su u ponudi Ski centra Ravna Planina smještajne kapacitete. U pitanju su pametni apartmani kojima se može upravljati na daljinu (podešavanje termostata, temperature, ...). Svi apartmani su luksuzno opremljeni po najvećim standardima da zadovolje i najzahtjevnije goste. Apartmani su različite kvadrature sa jednom ili dvije spavaće sobe.

Slične ponude

Sada samo €47.00 (354.12kn) Hotel Aziza  Odmor u Sarajevu Sarajevo Bosna i Hercegovina  47 €
Hotel Aziza - Odmor u Sarajevu, Sarajevo, Bosna i Hercegovina - 47 €

1x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, Doručak, Korištenje saune u trajanju od 2 sata, Ponuda se može iskoristiti od 15. 3. 2024. do 30. 6. 2024.








Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x