SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SERVIS KLIME - sezona hlađenja je već krenula, budite sigurni u ispravnost svog klima uređaja uz servis

Sada samo: €33.00 (248.64kn) Pogledaj detalje ponude
Servis klima uređaja - čišćenje i pregled klime

Redovnim održavanjem vašeg klima uređaja osiguravate si dugotrajnost aparata, kao i sigurnu i zdravu okolinu za vas i vaše ukućane. Neodržavani aparati donose mnoge opasnosti. 

Kod klima uređaja najveća opasnost je bakterija Legionella koja izaziva atipičnu upalu pluća te brojne alergijske reakcije. Tim Four Elements servisa rado će vam pomoći pri samome odabiru kvalitetnog klima uređaja te će isti održavati funkcionalnim i sigurnim od bakterija.

Servis klima uređaja obuhvaća:

✔ dolazak i detekciju
✔ digitalno očitavanje temperature na unutarnjoj jedinici
✔ čišćenje filtra i isparivača unutarnje jedinice
✔ čišćenje turbine
✔ čišćenje odvodne kanalice i kondenzata unutarnje jedinice
✔ dezinfekciju klime antibakterijskim sredstvima
✔ kontrolu tlakova plina (rashladnog medija)
✔ funkcionalnu kontrolu

Iako se čini da servis klime nije potreban, tj da filtere možete izvaditi i oprati sami, to i nije baš tako jednostavno. Dakako da filtere možete izvaditi i oprati i sami, i dobro bi bilo da to radite što češće, ali to je samo mali dio čišćenja klime i to još najmanje bitan sa zdravstvenog gledišta.

Najviše prljavštine, pa time i opasnih bakterija te gljivica se ne nalazi na filterima nego na isparivaču i turbini. Te dijelove trebate dati čistiti barem jednom godišnje. Ne samo da će neodržavane klime izbacivati smrdljiv zrak, nego će izbacivati i mnogo alergena, kao i već spomenutu opasnu bakteriju.

Kako bi se uspješno obranili od zdravstvenih problema koje uzrokuju alergije i Legionella, servisirajte svoju klimu još danas uz stručnu pomoć tima Four Elements servisa.

Slične ponude

Sada samo €35.00 (263.71kn) Ciscenje i servis klime  prepustite kontrolu ispravnosti uredjaja u ruke strucnjaka uz ukljucen dolazak na adresu u Zagrebu Dugom Selu i Sesvetama


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x