SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SERVIS KLIME - čišćenje, odmašćivanje unutarnjih dijelova, dezinfekcija unutarnje jedinice, kontrola radne tvari, sklopova te dijagnostika kvara

Sada samo: €30.00 Ponuda je istekla
Servis, čišćenje i dezinfekcija klima uređaja uključuje:

☑ čišćenje filtera, isparivača, ventilatora, odvoda kondenzata te maske unutarnje jedinice

☑ odmašćivanje unutarnjih dijelova

☑ dezinfekciju unutarnje jedinice

☑ kontrolu količine radne tvari i elektromehaničkih sklopova te dijagnostiku kvara


Servis klima uređaja

Poduzeće Sruk elektron d.o.o. osnovano je 1995. godine, a osnovna djelatnost je usluga službenog servisiranja Vaillant bojlera i klimatizacijskih uređaja što i danas sa zadovoljstvom rade. Stanje vašeg klima uređaja direktno utječe na vaše i zdravlje vaše obitelji kao i potrošnju energije. Zato je potrebno redovito servisirati klima uređaje kako ne bi udisali prašinu, pelud i mikroorganizme.

Potrošnja struje znatno ovisi o stanju vaše klime. Stanje filtera i ostalih dijelova mogu prigušiti rad vaše klime te će potrošiti više struje kako bi postigla željeno stanje, isto se dešava i s postotkom plina koji nedostaje - manje plina = više struje.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x