SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Osigurajte ispravnost rada bojlera uz servis Vaillant bojlera u izvedbi ovlaštenog servisera

Sada samo: €35.00 Ponuda je istekla
Obavite servis bojlera i osjećajte se potpuno sigurno u svome domu

Poduzeće Sruk elektron d.o.o. osnovano je 1995. godine, a osnovna djelatnost poduzeća je usluga službenog servisiranja Vaillant bojlera i klimatizacijskih uređaja što i danas sa zadovoljstvom rade.

Servis bojlera uključuje:

- dolazak na lokaciju
- čišćenje svih dijelova bojlera od prašine
- provjeru plamenika
- regulaciju i provjeru tlaka
- mjerenje plinova
- kontrolu učinkovitosti i funkcionalnosti uređaja

Vrlo je bitno da nam bojler uredno i ispravno radi. Koliko puta vam se dogodilo da bojler ostane u kvaru baš onda kada vam je najpotrebniji? Najbolji način izbjegavanja takvog problema je servisiranje vašeg bojlera, a Sruk elektron poduzeće s dugogodišnjom tradicijom u servisu bojlera je najbolji izbor za takav posao.

pizza, ponudadana

Većina proizvođača preporučuje servis bojlera jednom godišnje, ali za nove modele dovoljno je čak i jednom u dvije godine. Ono što je najvažnije je da ga servisirate s vremena na vrijeme, na vama je da odlučite koliko često. Pod servisiranjem se ne misli na deset minutnu provjeru sigurnosti i ispravnosti, već temeljito servisiranje uređaja.

Pobrinite se na vrijeme za provjeru sigurnosti vašeg bojlera i s povjerenjem se obratite Sruk elektron poduzeću!

Pogledajte komentare zadovoljnih korisnika:

"Profesionalno i brzo obavljen servis" - Marinko

"Majstor je bio ljubazan i vrijedan te posvetio dosta vremena bojlerima (2 komada). Moja preporuka svima." - Ljiljana

"Sve pohvale serviseru! Stručan i ljubazan" - Mateja

"Svaka pohvala za servis bojlera...stručno, ugodno i pouzdano!" - Luka

"Pohvala za stručnost, urednost, savjetovanje....svakako preporuka!!!" - Nevenka

"Servis je odličan. Majstor je stigao u dogovoreno vrijeme, očistio bojler, predložio što bi se na idućem servisu moglo napraviti/pripaziti obzirom na starost bojlera. Jako zadovoljan." - Vinko

"Brz i kvalitetan servis te ugodni majstori. Svakako za preporuku." - Ivan

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x