SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Održavanje klima uređaja - brzo čišćenje klime uz uključen dolazak na vašu adresu u gradu Zagrebu, Zagrebačkoj te Sisačko moslavačkoj županiji

Sada samo: €26.41 (198.99kn) Ponuda je istekla
Poduzeće Gek osnovano je 2014. godine. Njihova glavna djelatnost su servisi svih vrsta plinskih bojlera i klimatizacijskih uređaja u kućanstvu. Posebnu pozornost pridaju kvaliteti i stručnosti i stalnim edukacijama nastoje biti u korak s najnovijim trendovima i ponuditi samo najbolju uslugu.

U servis klima uređaja je uključeno sljedeće:

✓ dolazak na lokaciju
✓ čišćenje filtera, maske i ventilatora unutarnje jedinice
✓ odmašćivanje isparivača unutarnje jedinice
✓ dezinfekcija unutarnje jedinice
✓ čišćenje odvoda kondenzata
✓ kontrola količine plina
✓ kontrola elektromehaničkih sklopova
✓ čišćenje vanjske jedinice (ako je lako dostupna)
✓ provjera rada i ispravnosti
✓ ispuhivanje vanjske jedinice

opisslike

Klima uređaj

Suvremen način života, ostavlja nam malo vremena za boravak u vlastitom domu, stoga je potrebno da ti trenuci budu ugodni. Klima uređaji u današnje vrijeme više nisu luksuz, već potreba.

Osim što nas griju u zimskim danima, rashlađuju nas u vrućim ljetnim danima. Klima uređaje je također potrebno redovito servisirati i održavati. Neredovito održavani klima uređaj za posljedicu može imati utjecaj na zdravlje te možete dobiti legionarsku bolest.

Posebnu pozornost treba posvetiti redovitom čišćenju filtera jer se na njima zadržavaju čestice prašine, insekti, bakterije i ostali mikro organizmi. Zrak iz klima uređaja koji se neredovito čiste, loše je kvalitete i često neugodnog mirisa. Uživajte u ljetu sa svježim zrakom koji će vas ugodno hladiti!

Slične ponude

Sada samo €35.00 (263.71kn) Ciscenje i servis klime  prepustite kontrolu ispravnosti uredjaja u ruke strucnjaka uz ukljucen dolazak na adresu u Zagrebu Dugom Selu i Sesvetama


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x