SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Obnovite svoju kosu i vratite joj vitalnost i sjaj - pranje, šišanje, frizura i njega kose u Frizerskom salonu Daria

Sada samo: €15.79 Ponuda je istekla

Slične ponude

Sada samo €52.00 (391.79kn)  50posto popusta  FRAJLE hair makeup studio by Andreja u centru Zagreba donosi Vam fantasticnu ponudu za lijepu i njegovanu kosu  pramenovi i fen frizura ili frizura i sminkanje po zelji
[50% popusta!] FRAJLE hair makeup studio by Andreja u centru Zagreba donosi Vam fantastičnu ponudu za lijepu i njegovanu kosu - pramenovi i fen frizura ili frizura i šminkanje po želji!

[Symply Luxury Hairstyle and Make up] Bilo da želite osvježiti ili stilizirati svoju kosu ili vrhunski dnevni / večernji make up, Frajle su vaš najbolji izbor! Kupon vrijedi do 29.08.2024.


Sada samo €15.00 (113.02kn) Frizura u obliku pletenice  prekrasna frizura za svaku priliku u Art Studiju Ivana
Frizura u obliku pletenice - prekrasna frizura za svaku priliku u Art Studiju Ivana

+ nadoplata za pranje i sušenje kose prije izrade pletenice ukoliko želite


Sada samo €33.00 (248.64kn) Osvjezeni izgled kose uz pramenove s preljevom sisanje i fen frizuru na odabranu duzinu kose uz individualan pristup svakom klijentu u Salonu Anavee

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x