SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Legomanija u Zatonu! 4EVERtravel vodi Vas na pregršt aktivnosti i odmor na 3 dana/2 noćenja s polupansionom u apartmanima Zaton Holiday Village 4* već od 899 kn/osobi! Djeca do 12 godina GRATIS!

Prije:1400kn
Sada samo:899kn
Sada samo:899kn Pogledaj detalje ponude
Sva djeca do 12 godina GRATIS zajedno u sobi sa svojim roditeljima (tata, mama), ali isključivo članovi obitelji! Kupon vrijedi isključivo za 05.06.-07.06.2020.

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x