SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Kolagen niti novi su tretman uklanjanja bora! Stavljaju se direktno u bore, a rezultati su ODMAH VIDLJIVI - birajte 1 ili 3 tretmana u salonu Tajna ljepote

Sada samo: €60.39 (455.01kn) Ponuda je istekla
KOLAGEN NITI - TRETMAN ZA POTPUNO UKLANJNAJE BORA I LIFTING LICA! 

Najnoviji lifting lica i popunjavanje bora bez skalpela potpuno prirodnim kolagen nitima - revolucija u anti-age njezi! Kolagen je zaslužan da naša koža izgleda mlado, zdravo i zategnuto, a novi tretman koji se pojavio u svijetu ljepote povećava količinu kolagena u tkivu što rezultira zadržavanjem mladolikosti kože. 

Tretman kolagen nitima "boost" je kod prvih, ali i uznapredovalih znakova starenja, a naziva se i 'liftingom bez skalpela' Kolagen je protein prirodno prisutan u našem organizmu, a kao što znamo, dovoljna količina kolagena čini kožu fleksibilnom, jedrom, glatkom i zategnutom. 

Povećanje količine kolagena rezultira poboljšanjem općenitog stanja organizma, usporavanjem starenja i vizualnim poboljšanjem izgleda kože

Rezultati tretmana vide se odmah nakon tretmana, koža nije crvena i bez straha klijent može nastaviti s dnevnim aktivnostima. Preporuka je do drugog dana ne prati lice i pustiti da svi sastojci maksimalno penetriraju

Kod mlađih osoba dovoljan je i samo jedan tretman ukoliko se želi osvježiti kožu i potaknuti stvaranje novog kolagena; oni tretman mogu ponavljati svakih šest mjeseci, dok se kod kože sa već izraženim borama preporučuje napraviti protokol od tri tretmana te nakon toga održavanje prema potrebi.

U pravilu tretman mogu raditi svi pa čak i oni sa problemima dermatitisa i rozacee jer će sastojci blagonaklono djelovati i na takvu problematiku. Preporuka je tretman napraviti u kuri od tri tretmana svakih 10-tak dana i nakon toga svaka dva do tri mjeseca jedan tretman za održavanje postiglih rezultata. 

Tretman spada u dugotrajnija rješenja pogotovo uzme li se u obzir njegovo odgođeno djelovanje i to da najbolje rezultate daje nakon mjesec dana od prvog tretmana. Obzirom da djeluje i na smanjenje vidljivih bora, poboljšanje općeg izgleda kože, zatezanje i podizanje tonusa smatra se cjelokupnim rješenjem za sve koji žele na prirodan način njegovati kožu lica, vrata i dekoltea. 

Tretman se može raditi i osobama koje imaju botoks ili filere samo od aplikacije takvih tretmana mora proći barem dva tjedna prije prvog tretmana kolagen nitima.

Slične ponude

Sada samo €79.00 (595.23kn) INJEKCIJSKA LIPOLIZA  uklonite potkozno masno tkivo neinvazivnim oblikom terapije u Poliklinici Superiora
INJEKCIJSKA LIPOLIZA - uklonite potkožno masno tkivo neinvazivnim oblikom terapije u Poliklinici Superiora

Tretmanom se tretira jedna manja regija (podbradak, nadlaktice, gornji ili donji dio trbuha, bokovi)








Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x