SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Heritage hotel Chersin 4* - provedite zimske praznike i Božić uz 3 noćenja s doručkom za dvoje + gratis paket za 1 dijete do 6,99 godina

Sada samo: €400.00 Ponuda je istekla
Fažana

Fažane kao ribarskog grada najistaknutiji je u maloj luci, na rivi gdje se uz čamce i mreže raspetljavaju priče o ribolovnim vještinama i ribarskoj sreći. Šetnja do malog muzeja ribolova, ribarnice Fažana, pogled na Brijune s prekrasne šetnice, predah na terasi restorana ili na klupi u razgovoru s valovima sve to stvara slike koje će zasigurno ostati u sjećanju. Posjet župnoj crkvi sv. Kuzme i Damjana i romaničkoj crkvi Gospe od Karmela s karakterističnom "lopicom" (zasvedeni ulazni prostor) prilika je za otkrivanje lokalne umjetnosti.

Restoran

Ono što je najprepoznatljivije su značajke primorske i kontinentalne kuhinje: riba, rakovi i školjke pripremljeni na razne načine; tjestenina (fuži, njoki, lazanje, pasutice ...) s morskom hranom, razni umaci od divlje divljači; pršut, kobasice i svinjski lungić (ombolo), kiseli kupus, palenta ... 

Što se tiče vina, na čelu povorke iz lokalnih podruma su nezaobilazna malvazija i teran. Jedan od lokalnih specijaliteta je istarska juha (Istarska supa), crno vino s prepečenim kruhom, uljem i šećerom.

Heritage Hotel Chersin nudi gurmanski restoran "Da Nonna" s mediteranskom kuhinjom u kojem možete probati istarsko-talijanske specijalitete, istarska i talijanska vina, najbolja maslinova ulja i druge delicije koje će zadovoljiti i one najteže za ugoditi.

Nacionalni park Brijuni

Nacionalni park Brijuni oaza je veličanstvenog sklada između čovjeka, flore i faune. Na Brijunima postoji gotovo 700 biljnih vrsta, 250 vrsta ptica, dok blaga mediteranska klima Brijune čini ugodnim i ljekovitim mjestom. Nakon napuštanja Fažane, promatrajući s palube, crta zelenih otoka pretvara se u Veliki Brijun, najveći od 14 otoka. 

Obilazak uključuje: vožnju turističkim vlakom, posjet ostacima rimske vile rustica u zaljevu Verige i safari park koji uzgaja sljedeće životinje: zebre, somalijske ovce, zebu (sveti istočnoindijski grbavi vol), dromedar, lamu i slon. 
Obilazak uključuje i posjete crkvi Sv. Germain sa stalnim postavom kopija fresaka i glagoljskih spisa iz Istre. Razgledavanje otoka Veliki Brijun organizira se pod stručnim vodstvom na hrvatskom, talijanskom, njemačkom, ruskom i engleskom jeziku.

Slične ponude



Na žalost trenutno za odabrani grad i kategoriju nemamo ponude.

Slične ponude






Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x