SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BOŽIĆNO FOTOGRAFIRANJE obitelji, djece, parova - uz profesionalnog fotografa i dvije prigodne pozadine s rekvizitima stvorite uspomene koje će trajati cijeli život!

Sada samo: €120.00 (904.14kn) Ponuda je istekla

Slične ponude

Sada samo €10.00 (75.35kn) 25 fotki dimenzija 13x18 cm  sacuvajte svoja sjecanja i prelistajte kroz svoje najdraze trenutke kao nekad


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x