SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

4 Seasons Vlašić Lux Apartmani - Odmor na Vlašiću, Babanovac, Vlašić, Bosna i Hercegovina - 199 €

Sada samo: €199.00 (1499.37kn) Ponuda je istekla
4 Seasons Vlašić Lux apartmani - Mjesto gdje počinje Vaš odmor iz snova. Mjesto za uživanje tijekom sva četiri godišnja doba. Smještaj u koji se gosti uvijek rado vraćaju. 4 Seasons Vlašić Lux Apartments raspolaže sa dva identična apartmana koji se nalaze jedan do drugog i koji se, po potrebi i želji gostiju (naročito ukoliko se radi o većoj skupini ili više obitelji), mogu spojiti u jedan zajednički prostor veličine 80m2 sa kapacitetom do 8 odraslih osoba. Lokacija: Najatraktivniji dio Vlašića sa mnogobrojnim šetnicama, na idealnih 1350 metara nadmorske visine. U krugu od 150m su i popularni Vlašićki restorani i restorani „Eko Fis“ i „Čarolija“, adrenalinski parkovi za djecu i odrasle, mali ZOO, sportski tereni (tenis, košarka, mali nogomet, odbojka, rukomet,…), dječji park, sankališta, prodavaonica, kao i indoor zabavne aktivnosti: bilijar, stolni tenis, pikado, zatvoreni bazen i fitness sala.  Smještaj: Svaki pojedinačni apartman (veličine 40m2) ima kapacitet smještaja za 4 odrasle osobe i sastoji se od dnevnog boravka sa blagovaonicom i kuhinjom, jednom odvojenom spavaćom sobom, toaletom s kabinom za tuširanje i balkonom južne orijentacije. U spavaćoj sobi nalazi se dupli krevet (za 2 osobe), a u dnevnom boravku se nalazi trosjed koji je moguće razvući u krevet za još dvije osobe. Gostima u apartmanu su besplatno na raspolaganju Wi-Fi internet i satelitska televizija s preko 150 nacionalnih i internacionalnih TV kanala. Apartman posjeduje i kompletno opremljenu kuhinju sa perilicom suđa, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, hladnjakom (sa zamrzivačem), tosterom i svim ostalim potrebnim kuhinjskim priborom. Apartman je opremljen i sa svim ostalim potrepštinama kao što su čista posteljina, ručnici, sredstva za čiščenje. Grijanje apartmana je na struju. Besplatan parking je dostupan gostima apartmana i nalazi se ispred objekta.

Slične ponude

Sada samo €47.00 (354.12kn) Hotel Aziza  Odmor u Sarajevu Sarajevo Bosna i Hercegovina  47 €
Hotel Aziza - Odmor u Sarajevu, Sarajevo, Bosna i Hercegovina - 47 €

1x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, Doručak, Korištenje saune u trajanju od 2 sata, Ponuda se može iskoristiti od 15. 3. 2024. do 30. 6. 2024.








Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x