SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ZOR  MAR BAROVI j d o o

ZOR - MAR BAROVI j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Savska cesta 141 Hrvatska
Web stranica: http://www.texassteakandgrillhouse.com/
Telefon: 01 4400 680
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonZOR - MAR BAROVI j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €200.00 (1506.9kn) CIJELA SEZONA U TRIBUNJU  2 5 ili 7 nocenja s polupansionom za dvoje  gratis paket za 2 djece do 6 99 godina u sobama hotela The Movie Resort 3
Sada samo €15.00 (113.02kn) Pomalooo Bar  Brunch  odaberite 2 pizze po izboru s okusima koji ce vas osvojiti na prvu
Pomalooo Bar & Brunch - odaberite 2 pizze po izboru s okusima koji će vas osvojiti na prvu!

Pizza Capriciosa, Funghi, Margarita, Napolitana, Plodovi mora, Quattro Formaggi, Slavonska, Tuna, Vegeteriana i ostale

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x