SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ZEPTER INTERNATIONAL KD d o o

ZEPTER INTERNATIONAL KD d.o.o.

Ocjena korisnika:4.64 od 5
Ukupno glasova:42
Adresa:Kozarska Dubica Svetosavska 2 Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://www.zepterhotel.com/cms/
Telefon: 00387 5 2424 242
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonZEPTER INTERNATIONAL KD d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 532kn Wellness u Hotelu Zepter 4  1 nocenje s doruckom za dvije osobe uz koristenje romanticne wellness i spa oaze za 532 kn
Wellness u Hotelu Zepter 4* - 1 noćenje s doručkom za dvije osobe uz korištenje romantične wellness i spa oaze za 532 kn!

Posjetite i prirodne ljepote koje se nalaze u blizini: Park prirode Lonjsko polje i NP Kozara, korištenje do 31.1.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x