SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ZACstar d o o

ŽACstar d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Lipik Ulica Roberta Žilija 133, Donji Čaglić, Hrvatska
Web stranica: https://web.facebook.com/knjigovodstvozacstar/?_rdc=1&_rdr
Telefon: 091 529 8918
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonŽACstar d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €55.00 (414.4kn) PAUSALNI OBRT  naucite sve potrebno za uspjesno i bezbrizno poslovanje uz ONLINE TECAJ besplatne konzultacije radne materijale i prikaz izrade POSD i TZ obrasca
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x