SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Vrbas Rafting d o o Banja Luka

Vrbas-Rafting d.o.o. Banja Luka

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Banja Luka Uroša Drenovića 129 Bosna i Hercegovina
Web stranica: https://www.facebook.com/BanjalukaVrbasRafting/
Telefon: 0049 1609 8771 996, 00387 6561 4592
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVrbas-Rafting d.o.o. Banja Luka pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 119kn  RAFTING NA VRBASU Adrenalinski spust brzacima duljine cak 15 kilometara uz licenciranog skipera s iskustvom za 119 kn
[RAFTING NA VRBASU] Adrenalinski spust brzacima duljine čak 15 kilometara uz licenciranog skipera s iskustvom za 119 kn!

Doživi ljepotu planinske rijeke uz uključenu opremu, moguća nadoplata za smještaj i ručak + fotke i video snimka GRATIS


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x