SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Vesna Tudja

Vesna Tuđa

Ocjena korisnika:4.74 od 5
Ukupno glasova:8
Adresa:Donje Pazarište Mala Plana 41A Hrvatska
Web stranica: http://on.fb.me/1NIK5RO
Telefon: 091 5778 861
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVesna Tuđa pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 999.00kn VELEBITSKA KUCA 3  avantura tik do NP Sjeverni Velebit 2 ili 3 nocenja za 2 do 5 osoba u netaknutoj prirodi za vec od 999 kn
VELEBITSKA KUĆA 3* - avantura tik do NP Sjeverni Velebit! 2 ili 3 noćenja za 2 do 5 osoba u netaknutoj prirodi za već od 999 kn!

Okupi ekipu i pravac u planine! Savršeno mjesto za bijeg od gradske buke, korištenje do 28.9.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x