SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VESNA TOMIC

VESNA TOMIĆ

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Ika Primorska 38 Hrvatska
Web stranica: http://apartmanitomic.com/?page_id=317
Telefon: 098 405 190
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVESNA TOMIĆ pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 599.00kn Opatija je destinacija koju uvijek vrijedi posjetiti  odaberite 2 nocenja za dvoje u apartmanu 4 u najsarmantnijem gradu na Kvarneru za 599 kn
Opatija je destinacija koju uvijek vrijedi posjetiti - odaberite 2 noćenja za dvoje u apartmanu 4* u najšarmantnijem gradu na Kvarneru za 599 kn!

Kupnjom 2 ili više ponuda od 2 noćenja, ostvarujete dodatni popust od 10% na dio koji plaćate na licu mjesta, do 31.3.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x