SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VALENNE OBRT ZA FRIZERSKE USLUGE

VALENNE, OBRT ZA FRIZERSKE USLUGE

Ocjena korisnika:4.39 od 5
Ukupno glasova:16
Adresa:Zagreb Haendelova 2, Prečko Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/salonvalenne
Telefon: 092 3185 490
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVALENNE, OBRT ZA FRIZERSKE USLUGE pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 189.00kn Ugradnja trepavica klasicnom tehnikom za potpunu transformaciju vasih ociju i savrsen izgled bez maskare i uvijaca za 189 kn
Ugradnja trepavica klasičnom tehnikom za potpunu transformaciju vaših očiju i savršen izgled bez maskare i uvijača za 189 kn!

Zaboravite na maskaru uz duge i guste ekstenzije s kojima će vaše oči zablistati, a traju i do 4 tjedna

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x