SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

UR PRENOCISTE ADA HOTEL

UR PRENOĆIŠTE ADA HOTEL

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Sarajevo Abdesthana 8 Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://adahotel.ba/
Telefon: 00387 (0)33 47 58 70, 00 386 (0)33 53 71 45
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonUR PRENOĆIŠTE ADA HOTEL pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 685kn  SARAJEVO Posjetite jednu od najpopularnijh balkanskih destinacija  2 nocenja s doruckom za dvoje u Hotelu 3 nadomak Bascarsije za 685 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x