SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ugostiteljski obrt FOUR LIONS Zlarin

Ugostiteljski obrt FOUR LIONS Zlarin

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zlarin Zlarinska obala 17 Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/zlarinkoralj/timeline?ref=page_internal
Telefon: 022 553 621, 091 3547 684
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonUgostiteljski obrt FOUR LIONS Zlarin pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 649.00kn ZLARIN  Rezervirajte svoj termin za carobni odmor na otoku koralja 2 5 ili 7 nocenja s doruckom ili polupansionom za dvoje od 649 kn
ZLARIN - Rezervirajte svoj termin za čarobni odmor na otoku koralja!2, 5 ili 7 noćenja s doručkom ili polupansionom za dvoje od 649 kn!

Uživajte u Hotelu Koralj tik do plaže i malom mjestu s 2.700 sunčanih sati godišnje u kojem automobili nisu dopušteni :)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x